Advertisement

Benzin Motorin Lpg Zam : Bu gece benzin, motorin ve LPG'ye zam geliyor - Lpg'den alınan ötv (özel tüketim vergisi) de 7 kuruş zamlandı.

Benzin Motorin Lpg Zam : Bu gece benzin, motorin ve LPG'ye zam geliyor - Lpg'den alınan ötv (özel tüketim vergisi) de 7 kuruş zamlandı.. Benzinin litre fiyatına bugünden geçerli olmak üzere ötv artışı kaynaklı 55 kuruş, motorine ise 67 kuruş zam geldi. Benzine 18, motorine 15, lpg'ye ise 12 kuruş zam yapıldığı belirtildi. Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası buna göre, yarından itibaren geçerli olmak üzere; 29 haziran tarihinde benzine 12 kuruş, motorine ise 17 kuruş zam gelmişti. Bu gece itibarıyla benzin ve motorine zam geleceği belirtilen açıklamada, akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı.

Pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur. Akaryakıt fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. 29 haziran tarihinde benzine 12 kuruş, motorine ise 17 kuruş zam gelmişti. Benzinin litre fiyatına 15, motorinin litre fiyatına 10 kuruş zam geldi. Petrol ürünleri i̇şverenler sendikası (püi̇s) aldığı karar gereği herhangi bir duyuru yapmazken, akaryakıt şirketlerinin fiyatlarında benzine 18, motorine 15 ve lpg'ye 12 kuruş zam yapıldığı görüldü.

Son dakika: Araç sahiplerine kötü haber! Benzin, motorin ...
Son dakika: Araç sahiplerine kötü haber! Benzin, motorin ... from www.sehrivangazetesi.com
Epgi̇s'ten yapılan açıklamada, 21/03/2020 tarihinde geçerli olmak üzere; Resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararıyla, akaryakıt üzerinden alınan özel tüketim vergi oranları yeniden belirlendi. Benzin ve motorin fiyatlarında 15 mayıs 00:00 tarihinden itibaren artış yaşandı. Benzin 18, motorin 15 ve lpg 12 kuruş artacak. Zamların ardından motorinin litre fiyatı i̇stanbul'da 5,50 liradan 5,65 liraya yükselecek. Benzinin litresine 51 kuruş, motorinin litresine 56 kuruş, lpg otogazın litresine 28 kuruş zam geldi. Benzinin litresine 51 kuruş, motorinin litresine 56 kuruş, lpg otogazın litresine 28 kuruş zam geldi. Buna göre bu gece yarısında itibaren motorin zammında 6 kuruş pompaya yansırken, 26 kuruş eşel mobilin devreye girmesiyle ötv'den karşılanacak.

Epgi̇s'ten yapılan açıklamada, 21/03/2020 tarihinde geçerli olmak üzere;

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak 18 kuruşluk zamların ardından benzinin litresi i̇stanbul'da 6,06 liradan 6 motorinin litre fiyatına ise 15 kuruşluk zam yapıldı. Buna göre bu gece yarısında itibaren motorin zammında 6 kuruş pompaya yansırken, 26 kuruş eşel mobilin devreye girmesiyle ötv'den karşılanacak. Benzinin litre fiyatına bugünden geçerli olmak üzere ötv artışı kaynaklı 55 kuruş, motorine ise 67 kuruş zam geldi. Lpg'den alınan ötv (özel tüketim vergisi) de 7 kuruş zamlandı. Geçtiğimiz günlerde petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrasında benzinde iki, motorinde ise bir defa gerçekleşen indirimlerin ardından bu sefer de fiyat artışı gündeme geldi. Benzine, motorine ve lpg'ye şok zamlar! Benzinin litresine 51 kuruş, motorinin litresine 56 kuruş, lpg otogazın litresine 28 kuruş zam geldi. Petrol ürünleri i̇şverenler sendikası (püi̇s) aldığı karar gereği herhangi bir duyuru yapmazken, akaryakıt şirketlerinin fiyatlarında benzine 18, motorine 15 ve lpg'ye 12 kuruş zam yapıldığı görüldü. Geçtiğimiz günlerde yazılı açıklama yapan petrol i̇şverenleri sendikası (püi̇s), artık internet sitemizde yapılan zamları ve indirimleri yayınlamayacağız. Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası (epgi̇s), benzine 11 kuruş, motorine 10 kuruş, lpg'ye ise 32 kuruş zam yapıldığını açıkladı. Bu gece itibarıyla benzin ve motorine zam geleceği belirtilen açıklamada, akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı. Petrol ürünleri i̇şverenler sendikası (püi̇s) aldığı karar gereği herhangi bir duyuru yapmazken, akaryakıt şirketlerinin fiyatlarında benzine 18, motorine 15 ve lpg'ye 12 kuruş zam yapıldığı görüldü. Benzinin litresine 51 kuruş, motorinin litresine 56 kuruş, lpg otogazın litresine 28 kuruş zam geldi.

Öte yandan lpg lpg (otogaz) fiyatı aa muhabirinin enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikasından aldığı bilgiye göre, söz konusu artışlar pompa fiyatlarına bu gece yarısı. Püi̇s 10 mayıs'ta artık internet sitemizde yapılan zamları ve indirimleri yayınlamayacağız. Dolar kurundaki ve petrol varil fiyatlarındaki artışın ardından benzin, motorin ve lpg'ye zam geldi. Aa muhabirinin enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikasından aldığı bilgiye göre, söz konusu artışlar pompa fiyatlarına bu gece yarısı itibarıyla yansıyacak. Enerji petrol gaz i̇kmal 21/03/2020 tarihinde geçerli olmak üzere;

Benzin Motorin ve LPG'ye Zam Geldi
Benzin Motorin ve LPG'ye Zam Geldi from www.elazigsonhaber.com
Benzine 18, motorine 15 ve lpg'ye 12 kuruş zam yapıldı. Petrol ürünleri i̇şverenler sendikası (püi̇s) aldığı karar gereği herhangi bir duyuru yapmazken, akaryakıt şirketlerinin fiyatlarında benzine 18, motorine 15 ve lpg'ye 12 kuruş zam yapıldığı görüldü. Resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararıyla, akaryakıt üzerinden alınan özel tüketim vergi oranları yeniden belirlendi. Lpg otogaza ise litre başına 5 kuruş zam yapılacak. Geçtiğimiz günlerde petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrasında benzinde iki, motorinde ise bir defa gerçekleşen indirimlerin ardından bu sefer de fiyat artışı gündeme geldi. Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası buna göre, yarından itibaren geçerli olmak üzere; Benzin, motorin ve lpg fiyatlarıyla ilgili flaş zam kararı. Pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

Yapılan bu açıklamadan bir kaç saat sonra ise yeni bir zam haberi daha geldi.

Benzin 18, motorin 15 ve lpg 12 kuruş artacak. Dolar kurundaki ve petrol varil fiyatlarındaki artışın ardından benzin, motorin ve lpg'ye zam geldi. Geçtiğimiz günlerde petrol fiyatlarında yaşanan gerileme sonrasında benzinde iki, motorinde ise bir defa gerçekleşen indirimlerin ardından bu sefer de fiyat artışı gündeme geldi. Portakal, sendikalar hakarete mağruz kaldıkları için artık zam haberlerini açıklamadığını da. Enerji petrol gaz i̇kmal 21/03/2020 tarihinde geçerli olmak üzere; Buna göre bu gece yarısında itibaren motorin zammında 6 kuruş pompaya yansırken, 26 kuruş eşel mobilin devreye girmesiyle ötv'den karşılanacak. Petrol ürünleri i̇şverenler sendikası (püi̇s) aldığı karar gereği herhangi bir duyuru yapmazken, akaryakıt şirketlerinin fiyatlarında benzine 18, motorine 15 ve lpg'ye 12 kuruş zam yapıldığı görüldü. Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası buna göre, yarından itibaren geçerli olmak üzere; Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası (epgi̇s), benzine 11 kuruş, motorine 10 kuruş, lpg'ye ise 32 kuruş zam yapıldığını açıkladı. Lpg'ye gelen 6 kuruşun hepsi ötv'den. Benzine 18, motorine 15 ve lpg'ye 12 kuruş zam yapıldı. Öte yandan lpg lpg (otogaz) fiyatı aa muhabirinin enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikasından aldığı bilgiye göre, söz konusu artışlar pompa fiyatlarına bu gece yarısı. Benzine 18, motorine 15 ve lpg'ye 12 kuruş zam haberini fatih portakal canlı yayında duyurdu.

Benzin, motorin ve lpg'ye bugünden geçerli olmak üzere zam yapıldı. Petrol i̇şverenleri sendikası'nın (püi̇s), tepkiler nedeniyle benzine ve motorine zam gelmesine ilişkin artık duyuru yayınlamayacağını açıklamıştı. Lpg'ye gelen 6 kuruşun hepsi ötv'den. Çünkü biz insanları bilgilendirelim derken büyük tepki alıyoruz. Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası (epgi̇s), benzine 11 kuruş, motorine 10 kuruş, lpg'ye ise 32 kuruş zam yapıldığını açıkladı.

Benzin, motorin ve LPG'ye bu gece zam geliyor - Son ...
Benzin, motorin ve LPG'ye bu gece zam geliyor - Son ... from i2.milimaj.com
Bugünden itibaren geçerli olacak zamların pompa fiyatlarına yansımayacağı bildirildi. Bu arada, petrol ürünleri i̇şverenler sendikası'nın (püi̇s), akaryakıttaki fiyat değişikliklerini ilgililere bir gün önceden duyurduğu kurumsal açıklamalarına geçen hafta son vermesinin ardından, benzin ve motorindeki. Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası konu ile ilgili twitter hesabı üzerinden enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası ( epgi̇s ) twitter hesabından yaptığı açıklamada benzin , motorin ve. Petrol i̇şverenleri sendikası'nın (püi̇s), tepkiler nedeniyle benzine ve motorine zam gelmesine ilişkin artık duyuru yayınlamayacağını açıklamıştı. Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası (epgi̇s) twitter'da yaptığı açıklamada benzinde 7 kuruş, motorinde 16 kuruş ve lpg'de ise 25 kuruş zam geldi. Dolar kurundaki ve petrol varil fiyatlarındaki artışın ardından benzin, motorin ve lpg'ye zam geldi. Epgi̇s'ten yapılan açıklamada, benzine 55, motorine 67, lpg'ye de 35 kuruşluk artış pompa fiytalarına yansıyacak. Yeni zamlı fiyatların 15 mayıs tarihinden itibaren uygulanacağı öğrenildi.

Benzin, motorin ve lpg'ye bugünden geçerli olmak üzere zam yapıldı.

Epgi̇s'ten yapılan açıklamada, benzine 55, motorine 67, lpg'ye de 35 kuruşluk artış pompa fiytalarına yansıyacak. Buna göre bu gece yarısında itibaren motorin zammında 6 kuruş pompaya yansırken, 26 kuruş eşel mobilin devreye girmesiyle ötv'den karşılanacak. Benzine, motorine ve lpg'ye zam. Lpg otogaza ise litre başına 5 kuruş zam yapılacak. Püi̇s 10 mayıs'ta artık internet sitemizde yapılan zamları ve indirimleri yayınlamayacağız. Petrol i̇şverenleri sendikası'nın (püi̇s), tepkiler nedeniyle benzine ve motorine zam gelmesine ilişkin artık duyuru yayınlamayacağını açıklamıştı. Benzinin litre fiyatına bugünden geçerli olmak üzere ötv artışı kaynaklı 55 kuruş, motorine ise 67 kuruş zam geldi. Epgi̇s'ten yapılan açıklamada, 21/03/2020 tarihinde geçerli olmak üzere; Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikası (epgi̇s), benzine 11 kuruş, motorine 10 kuruş, lpg'ye ise 32 kuruş zam yapıldığını açıkladı. Çünkü biz insanları bilgilendirelim derken büyük tepki alıyoruz. Lpg türlerinden alınan özel tüketim. Yeni zamlı fiyatların 15 mayıs tarihinden itibaren uygulanacağı öğrenildi. Enerji petrol gaz i̇kmal i̇stasyonları i̇şveren sendikasından (epgi̇s) alınan bilgiye göre, söz konusu artışlarla birlikte ankara'da ortalama 6,26 liradan satılan motorinin.

Benzin, motorin ve lpg'ye zam lpg zam. Benzinin litre fiyatına bugünden geçerli olmak üzere ötv artışı kaynaklı 55 kuruş, motorine ise 67 kuruş zam geldi.

Posting Komentar

0 Komentar